Tasty Truffle Company | Tasty Truffle Company | Over Ons
Wij garanderen u topkwaliteit truffels door de kwaliteit van de truffels te bewaken van het begin tot op het bord.
provence, onvergetelijk, sensationeel, smaakbeleving, truffel, passie, truffelseizoen, truffeljagers, topkwaliteit,
15369
page-template-default,page,page-id-15369,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Verse truffel uit de grond

Wonend in de Provence stelden mijn vrienden me voor aan de onvergetelijke wereld van de truffels. Nooit zal ik de sensationele smaakbeleving van de eerste truffel vergeten. Zo is mijn passie voor de truffel geboren. Deze passie wil ik graag delen met alle liefhebbers van lekker eten.

 

Tijdens de truffelseizoenen hebben we direct contact met de verschillende truffeljagers die alleen voor de beste kwaliteit truffels gaan. Deze truffels, gevraagd door restaurants over de hele wereld, kunnen wij nu aan u leveren. U kunt dan zelf of samen met vrienden genieten van een onvergetelijke truffel ervaring.

 

Wij garanderen u topkwaliteit truffels door de kwaliteit van de truffels te bewaken van het begin tot op het bord, zodat u zeker weet dat u alleen het beste van het beste krijgt voor u of uw klanten. We kijken ernaar uit om onze truffel ervaring te leveren aan uw keuken. Daarom is het motto van de Tasty Truffle Company: The easiest way from soil to plate.